Pejtoni sh.p.k.

Kompania Pejton është ndërmarrje ndërtimore qe operon ne tregun e Kosoves qe nga viti 2005.

Aktivitetet kryesore të kompanise Pejtoni SH.P.K. janë: Projektimi; Ndërtime të larta; Shërbimet shitë-blerëse të banesave dhe lokaleve afariste;


Rreth nesh

Pejtoni sh.p.k.
Kompania Pejton është ndërmarrje ndërtimore qe operon ne tregun e Kosoves qe nga viti 2005.

Aktivitetet kryesore të kompanise Pejtoni SH.P.K. janë:

Ndërtime të larta;

Shërbimet shitë-blerëse të banesave dhe lokaleve afariste;

Sot, PEJTON  është njëra ndere ato  kompanitë e njohura ndërtimore në tregun e Kosovës për ofrimin e hapësirave të përshtatshme për banim banesa dhe lokale për afarizëm.

Duke punësuar një staf me përvojë të duhur profesionale në bashkëpunim me inxhinierë dhe arkitektë të njohur dhe po ashtu bashëkpunon me furnitorët më të njohur vendor dhe të huaj për të siguruar që produktet e saj të jenë çdo herë një hap më përpara dhe për të përmbushur kështu premtimin e saj nën moton: “Për një jetë të rehatshme”

Foto galeria

Kontakto

Adresa: Lagja Pejton no.06
Prishtine, 10000 Kosove
tel: +377 44 507 642;
email: info@pejtoni.com

follow us: