Pejtoni sh.p.k.

Kompania Pejton është ndërmarrje ndërtimore qe operon ne tregun e Kosoves qe nga viti 2005.

Aktivitetet kryesore të kompanise Pejtoni SH.P.K. janë: Projektimi; Ndërtime të larta; Shërbimet shitë-blerëse të banesave dhe lokaleve afariste;


Kontakti

Lagja Pejton no.06, Prishtine, 10000 Kosove

Tel:

044/507-642

Email:

info@pejtoni.com
bejtush@pejtoni.com

Lokacioni

Kopleksi afarist-banesor gjendet ne lagjen Pejton, rruga Pashto Vasa no. 06,
Prishtine – Kosove.

Foto galeria

Kontakto

Adresa: Lagja Pejton no.06
Prishtine, 10000 Kosove
tel: +377 44 507 642;
email: info@pejtoni.com

follow us: