Pejtoni sh.p.k.

Kompania Pejton është ndërmarrje ndërtimore qe operon ne tregun e Kosoves qe nga viti 2005.

Aktivitetet kryesore të kompanise Pejtoni SH.P.K. janë: Projektimi; Ndërtime të larta; Shërbimet shitë-blerëse të banesave dhe lokaleve afariste;


Ofertat

Pejton ofron hapësira të përshtatshme për banim (banesa dhe  lokale për afarizëm).

Banesat: ekzistojnë me dimensione dhe modele të ndryshme prej 92 m2 deri 235 m2, ofrohen me sistemin Çelësat në dorë dhe janë të pajisura me elemente të banjos(granit natyral), dyer të drurit, parket, etj.

Sipërfaqet


Lokalet Afariste: Oferta për lokale afariste përfshine hapësira operuese për biznesin tuaj, me sipërfaqe operuese sipas nevojës se biznesit tuaj.

Lokacioni


Kopleksi afarist-banesor gjendet ne lagjen Pejton, rruga Pashto Vasa no. 06, Prishtine – Kosove.

Foto galeria

Kontakto

Adresa: Lagja Pejton no.06
Prishtine, 10000 Kosove
tel: +377 44 507 642;
email: info@pejtoni.com

follow us: