Pejtoni sh.p.k.

Kompania Pejton është ndërmarrje ndërtimore qe operon ne tregun e Kosoves qe nga viti 2005.

Aktivitetet kryesore të kompanise Pejtoni SH.P.K. janë: Projektimi; Ndërtime të larta; Shërbimet shitë-blerëse të banesave dhe lokaleve afariste;


Financimi dhe Misioni

Financimi


Financim përmes Raiffeisen Leasing që ofron lizingun për patundshmëri që ofrojnë kredi hipotekare, kurse për të gjitha llojet e kredive Pejton  ju ndihmon për të gjitha dokumentet e nevojshme që ju ti realizoni ëndrat e juaja.

Misioni


Misioni i Kompanis Pejton është që t’ju ofrojë qytetarëve ambient të ngrohtë për jetë të rehatshme familjare dhe hapësira të përshtatshme për afarizëm të suksesshëm, të një standardi ndërkombëtar

Kualiteti i ndertimit


Sot ka rëndësi të madhe se si e keni të izoluar bansën tuaj që ajo të ruaj sa me shume energjinë brenda baneses që ajo të jetë gjithmonë e ngrohtë gjatë dimrit dhe e freskët gjatë ditëve të verës.

 

Foto galeria

Kontakto

Adresa: Lagja Pejton no.06
Prishtine, 10000 Kosove
tel: +377 44 507 642;
email: info@pejtoni.com

follow us: